(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola imkoniyati cheklangan o‘quvchilarga matematikani o‘rgatish metodikasiga bag‘ishlangan. Matematikada muvaffaqiyatga erishish uchun o‘quvchilarning ehtiyojlarini to‘liq inobatga olish zarur. Maqolada imkoniyati cheklangan o‘quvchilar uchun matematikani o‘rgatishning asosiy metodik yondashuvlari, ularning individual xususiyatlariga moslashtirilgan o‘qitish usullari, vizual va sensor texnologiyalardan foydalanish kabi masalalar yoritiladi. O‘quvchilarning rivojlanishida diferensial yondashuvning ahamiyati va matematikada o‘qitishning innovatsion metodlari haqida ham so‘z boradi.