(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada matematikani o‘qitishda differensial yondashuvlar va metodlarning ahamiyati haqida so‘z yuritiladi. O‘quvchilarning individual ehtiyojlarini hisobga olgan holda o‘qitish usullarini tanlash, ular uchun moslashgan dars rejalarini ishlab chiqish va turli pedagogik texnologiyalarni qo‘llash zarurati muhokama qilinadi. Maqolada o‘qitish jarayonidagi innovatsion metodlar, o‘quvchilarning o‘ziga xos xususiyatlarini inobatga olish, ularni rag‘batlantirish va matematika fanini o‘zlashtirishda muvaffaqiyatga erishishda qanday differensial yondashuvlarni qo‘llash mumkinligi ko‘rib chiqiladi.