(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tikuvchilik sanoatida yosh dizaynerlarning innovatsion yondashuvlari, ularning yangi dizaynlar yaratishda qo’llaniladigan usullar va texnologiyalar tahlil qilinadi. Yosh dizaynerlar moda sanoatida o’z o’rnini topishda, yangi texnologiyalar va kreativ yondashuvlar yordamida o’z mahsulotlarini yaratib, butun dunyo bo’ylab mashhurlikka erishmoqda. Maqolada yosh dizaynerlarning yaratgan innovatsion uslublari, ularning o’ziga xos yondashuvlari va bu tendensiyalarning global moda sanoatidagi o’rni hamda ta’siri o’rganiladi.