(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada chigitni pushtaga ekish uchun tuproqni tayyorlashda agregatlarning ahamiyati va ularning samaradorligi o’rganilgan. Tuproq tayyorlashda agregatlar yordamida erishiladigan texnologik samaralar va ularning ekinlarga ta’siri ko’rib chiqiladi. Agregatlarning turlarini va ularning tuproqni tayyorlash jarayonida qanday rol o’ynashini tahlil qilish, chigit ekishning sifatini yaxshilashga yordam beradi. Tadqiqot natijalari va tavsiyalar amaliyotga qo’llanilishi mumkin. Абстрактный: В данной статье рассмотрено значение агрегатов и их эффективность при подготовке почвы к посеву семян в поле. Рассмотрены технологические эффекты, достигаемые с помощью агрегатов при подготовке почвы, и их влияние на посевы. Анализ типов агрегатов и их роли в процессе подготовки почвы способствует повышению качества посева семян. Результаты исследований и рекомендации могут быть применены на практике. Abstract: This article examines the importance of aggregates and their effectiveness in preparing the soil for sowing seeds in the field. The technological effects achieved with the help of aggregates in soil preparation and their effect on crops are considered. Analyzing the types of aggregates and their role in the process of soil preparation helps to improve the quality of seed planting. Research results and recommendations can be applied to practice.