(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Maqolada ta’lim tizimida sun’iy intellektning roli va ta’sirini oshirish masalasi tahlil qilinadi. Universitetlarda o‘qitish jarayoniga sun’iy intellektni joriy etish, shuningdek, internet texnologiyalarini takomillashtirish zarurligi belgilandi. Ta’lim sifatini oshirish uchun sun’iy intellektdan foydalanish imkoniyatlari taqdim etilgan. Ta’lim tizimida neyron tarmoqlar va sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalanish va takomillashtirish zarurligiga e’tibor qaratilmoqda. Аннотaтция . В стате анализируется вопрос повышения роли и влияния искусственного интеллекта в систему образовании. Выявлена необходимост внедрения искусственного интеллекта в процесс систему обучения ВУЗов, а также усовершенствования Интернет-технологии. Представлены возможности исползования искусственного интеллекта в повышения качество обучения. Акцентирована внимание на вопрос о необходимости исползования и совершенствования технологий Annotation. The article analyzes the issue of increasing the role and influence of artificial intelligence in the education system. The need for introducing artificial intelligence into the process of teaching at universities, as well as improving Internet technology, has been identified. The possibilities of using artificial intelligence to improve the quality of education are presented. Attention is focused on the need to use and improve the technologies of neural networks and artificial intelligence in the education system.