(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola qattiq maishiy chiqindilarni ko‘mish natijasida hosil bo‘ladigan toksik gazlarning oqibatlarini va ularning ta’sirini kamaytirish bo‘yicha mumkin bo‘lgan yechimlarni o‘rganadi. U ishlab chiqariladigan gazlarning turlari, ularning atrof-muhit va inson salomatligiga ta’siri, shuningdek, chiqindi gazlar chiqindilarni boshqarish usullari orqali kamaytirilishiga oid zamonaviy strategiyalarni batafsil tahlil qiladi. Tadqiqot mavjud adabiyotlar va empirik izlanishlarga asoslanib, ushbu dolzarb muammoni hal qilishning eng samarali usullarini ta’kidlaydi.