(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ишлаб чиқаришни автоматик линия ва юқори қувватли мосламалар хамда юқори унумдорлиги қадоқлаш автоматларини ўрнатиш ва махсулотни пачкаларда қадоқлашдан ташқари, уни полимер материалларидан тайёрланган тараларга қуйиш усулини қўллаш мўлжалланмоқда.