(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarmoqlar va multicast guruhlari orqali axborot almashinuvini tashkil etish, shuningdek, multicast trafikdan, shu jumladan IPTV tarmoqlaridan foydalanish tamoyillari keltirilgan.