(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Chingiz Aytmatov o‘zining takrorlanmas iste’dodi, o‘ziga xos yo‘nalishi hamda beqiyos ijod namunalari bilan butun jahonda e’tirof etilgan yozuvchilar qatoriga kiradi. Uning har bir yaratgan asari alohida bir olam. Shunday asarlaridan biri “Kassandra tamg‘asi” asari bo‘lib, quyidagi maqolada ushbu asar tahlil qilinadi.