(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA :Ushbu maqolada xalqaro strategik marketingning mohiyati va kompaniyalarning yangi bozorlarga chiqish xususiyatlari tahlil qilinadi. Yangi bozorlarga kirish sabablari, bozor tadqiqoti va segmentatsiya jarayonlari, samarali kirish strategiyalari (eksport, litsenziyalash, qo‘shma korxonalar, bevosita investitsiyalar) haqida batafsil ma’lumot beriladi. Shuningdek, muvaffaqiyatli xalqaro marketing yuritish omillari va kompaniyalar duch keladigan asosiy xatolar misollar asosida ko‘rib chiqiladi. Maqola global kompaniyalar tajribasi va amaliy tavsiyalar asosida tayyorlangan bo‘lib, xalqaro bozorga chiqishni rejalashtirayotgan bizneslar uchun foydali bo‘lishi mumkin.