(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ijtimoiy tarmoqlarning zamonaviy marketing strategiyalaridagi o‘rni, xususan brend joylashuviga ko‘rsatayotgan ta’siri tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida mashhur global brendlarning (Nike, Coca-Cola, Samsung, Apple, Huda Beauty va boshqalar) ijtimoiy tarmoqlardagi faoliyati statistik ma’lumotlar asosida o‘rganildi. Brendlar tomonidan qo‘llanilayotgan strategiyalar – vizual kontent yaratish, ta’sirchan marketing, foydalanuvchi tomonidan yaratilgan kontent, real vaqtli aloqa, hashtag kampaniyalari va ijtimoiy savdo kabi yondashuvlar ko‘rib chiqildi. Maqolada shuningdek, brend joylashuvi jarayonida ijtimoiy tarmoqlarning samaradorligini oshirish yo‘llari yuzasidan xulosa va takliflar berilgan. Tadqiqot ijtimoiy tarmoqlar orqali muvaffaqiyatli brend joylashtirish strategiyalarini ishlab chiqishda nazariy va amaliy asos bo‘lib xizmat qiladi.