(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada buyuk dablat arbobi,tarixchi, geograf, Boburiylar saltanatining asoschisi, istedodli shoir va yengilmas sarkarda Zahiriddin Muhammad Bobur hayot yo‘li,uning bir qancha asarlarida yoshlarning ma’naviy-axloqiy tarbiyasiga ijobiy ta’sir ko‘rsatuvchi g‘oyalar mazmuni keng bayon etilgan.