(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada biznes hisobotlarining mohiyati, ularning turlari va samarali boshqaruvdagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Biznes hisobotlar tashkilotning moliyaviy holatini, operatsion faoliyatini va strategik qarorlarni shakllantirishni ta’minlovchi asosiy vosita sifatida namoyon bo‘ladi. Tadqiqot davomida biznes hisobotlarining tahlil usullari va ulardan samarali foydalanish tamoyillari muhokama qilinadi.