(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola texnologiya va ijtimoiy tarmoqlarning zamonaviy hayotdagi o’rnini, ularning foydali va zararli jihatlarini tahlil qiladi. Maqolada texnologiyalarning ta’lim, muloqot, axborot almashinuvi va biznes sohalaridagi ijobiy ta’siri, shuningdek, ijtimoiy tarmoqlarning psixologik, ijtimoiy va axloqiy muammolarga olib kelishi mumkin bo’lgan salbiy oqibatlari ko’rib chiqiladi. Maqola texnologiya va ijtimoiy tarmoqlardan oqilona foydalanishning ahamiyatini ta’kidlaydi va ularning salbiy ta’sirini kamaytirish bo’yicha tavsiyalar beradi. Annotatsiya: This article analyzes the role of technology and social networks in modern life, examining their beneficial and harmful aspects. The article discusses the positive impact of technology in education, communication, information exchange, and business, as well as the negative consequences of social networks that can lead to psychological, social, and ethical problems. The article emphasizes the importance of responsible use of technology and social networks and provides recommendations for minimizing their negative impact.