(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. O’quvchilar orasida kitobxonlikni targ’ib qilish maqsadida turli madaniy-ma’rifiy, intellektual tadbirlar o’tkazib kelinmoqda. O’quvchilar va ularning ota-onalari o’rtasida kitobxonlikni targ’ib qilish va rag’batlantirish maqsadida ta’lim muassasalarida “Kitob taqdimoti”, “Adabiyot kunlari”, “Kitobim-oftobim” nomli ma’rifiy tadbirlar, ota-onalar ishtirokida “Bir farzandga – uch kitob” aksiyalarini hamda “Eng yaxshi kitobxon o’quvchi” va “Kitobxon maktab” tanlovlarini o’tkazish yo’lga qo’yilgan Abstract. Various cultural, educational, and intellectual events are being held to promote reading among students. In order to promote and encourage reading among students and their parents, educational events such as “Book Presentation”, “Literature Days”, “My Book is My Sun” have been organized in educational institutions, as well as “Three Books for One Child” campaigns with the participation of parents, as well as “The Best Reader” and “Book-Reading School” competitions have been organized.