(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annatatsiya: Futbol dunyodagi eng ommabop sport turlaridan biri bo‘lib, hozirda ayollar futboliga bo‘lgan e’tibor tobora ortib bormoqda. Yosh futbolchi qizlarni tayyorlash jarayonida ularning jismoniy sifatlarini rivojlantirish muhim ahamiyat kasb etadi. Ushbu maqolada yosh futbolchi qizlarning jismoniy tayyorgarligini oshirishga yo‘naltirilgan mashg‘ulotlar, metodlar va jismoniy sifatlarni tarbiyalash yo‘llari yoritiladi.Tezlik va uni rivojlantirish uslubiyoti: Harakatning tezlik tavsifi va faoliyatlar umumiy mashqlar bilan birlashtirilgan. Epchillik, birinchidan, yangi murakkab koordinatsiyali harakatlar tez va mustahkam o‘zlashtirib olish qobiliyati. Egiluvchanlik bu — odamning harakatni katta amplituda bilan bajara olish qobiliyatidir. Abstract: Football is one of the most popular sports, and currently the focus of attention on women’s football is to control or control. The development of physical qualities in the process of producing young football players is an important task. The article "The physical fitness of three football players" will cover the training, methods and ways of training physical qualities for young players. Speed ​​​​and its development methodology: The speed of movement is characterized by the ability to combine general exercises with general exercises. Agility, first of all, is the ability to quickly and firmly master new complex coordination. Flexibility is the ability of a person to perform movements with a large amplitude.