(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Shlyuz ZigBee tarmog’ining shaxsiy tarmog’ini (PAN) TCP/IP ilovalar hosti (IPHA) bilan va aksincha ulashni ta’minlaydi, tashqi ilovalar/qurilmalar ZigBee tugunlari bilan o’zaro aloqada bo’lishi, ulardan ma’lumot olish va ularga ma’lumot yuborishni ta’minlaydi . Protseduralar (SAP) ZigBee stekidagi IEEE 802.15.4 MAC darajasi spetsifikatsiyasiga asoslanadi va transport darajasi UDP yordamida ishlaydi.