(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
AES (Advanced Encryption Standard) shifrlash algoritmi ko’plab tarmoq qurilmalarida va turli xil texnologiyalarda qo’llaniladi. Uning keng tarqalishi xavfsizlikni ta’minlaydigan ishonchli va samarali usul sifatida tan olinganligi bilan bog’liq. Quyida AES algoritmining qo’llanilishi haqida ba’zi misollar keltirilgan: