(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola Erkin Vohidovning "Kamtarlik Haqida" she’rini tahlil qilishga qaratilgan. She’r orqali shoirning kamtarlik va mag‘rurlik, insoniy fazilatlar va ularga bo‘lgan yuksak ehtirom haqida fikr yuritishiga urg‘u berilgan. Shoirning o‘zbek adabiyotidagi o‘rni va uning she’riyatiga qo‘shgan hissasi tahlil qilinadi. Vohidovning ijodi, shaxsiy hayoti va adabiy merosi yoritilib, uning o‘zining falsafiy qarashlari va insoniyatga bo‘lgan yuksak hurmatini aks ettirgan asarlari tahlil qilinadi.