(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Maqolaning qisqacha mazmuni: Maqolada ilk o‘rta asrlar Xorazm qishloqlarining mudofaa tizimi, ijtimoiy munosabatlari, xo’jalik hayoti hamda geografik joylashuvi to’g’risida so‘z yuritiladi. Annotation: The article discusses the defense system, social relations, economic life, and geographical location of Khorezm villages in the early Middle Ages. Аннотация: В статье говорится об оборонной системе, общественных отношениях, экономической жизни и географическом положении хорезмийских сел в раннем средневековье.