(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mamlakatimizda deyarli har yili ta’lim jarayoniga oid islohotlar amalga oshirilmoqda. Buning natijasida barcha o’quv yurtlarida zamonaviy texnologiya yordamida o’qitish va innovatsion usullardan foydalanish yo’lga qo’yildi. Ushbu maqola oliy ta’lim muassasalari pedagog-kadrlari tomonidan dars mashg’ulotlarida olib boriladigan zamonaviy texnologiyalar va innovatsion usullarni o’rganishga bag’ishlanadi.