ISSIQLIKNI BOSHQARISH TIZIMLARI UCHUN NOANIQ MANTIQ BOSHQARUV MODELI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация: Идея данного проекта заключается в разработке такой умной системы регулирования температуры в помещении, которая не только вручную регулирует температуру, но и автоматически выбирает температурный показатель при минимальных энергозатратах и минимальном суммарном значении потребляемой энергии.Annotasiya: Ushbu maqolada, xona ichidagi haroratni boshqaruvchi aqlli tizimni ishlab chiqish, u faqat qo‘lda haroratni tartibga solibgina qolmay, balki minimal energiya sarfini va umumiy iste’mol qilingan energiyaning minimal qiymatini hisobga olgan holda avtomatik ravishda harorat ko‘rsatkichini tanlashni amalga oshiradi.Annotation: The idea of this project is to develop such a smart room temperature control system that not only manually regulates the temperature, but also automatically selects the temperature indicator with minimal energy consumption and the minimum total energy consumption.