O‘QUV JARAYONIDA ONLAYN SO‘ROVNOMA VA TEST TOPSHIRIQLARINI YARATISH PLATFORMALARIDAN FOYDALANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada onlayn so‘rovnoma va test topshiriqlarini yaratish  platformalari va ularning o‘quv jarayonida foydalanish afzalliklari, o‘quvchilarni darsga qiziqtirishdagi ahamiyatlari haqida so‘z boradi.