GLOBALLASHUV SHAROITIDA OILA INQIROZI MUAMMOSI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya : Globallashuv jarayoni dunyoning barcha jabhalariga, jumladan, oilaviy hayotga ham katta ta’sir ko‘rsatmoqda. An’anaviy oilaviy qadriyatlar o‘zgarib, zamonaviy turmush tarzi va texnologik taraqqiyot ta’sirida yangi muammolar yuzaga kelmoqda. Ushbu maqolada globallashuv sharoitida oilaning inqirozga uchrash sabablari, uning oqibatlari va yechimlari tahlil qilinadi.Абстрактный:  Процесс глобализации оказывает огромное влияние на все аспекты мира, в том числе на семейную жизнь. Традиционные семейные ценности меняются, и под влиянием современного образа жизни и технического прогресса возникают новые проблемы. В данной статье анализируются причины семейного кризиса, его последствия и пути решения в условиях глобализации.Abstract: The process of globalization has a significant impact on all aspects of the world, including family life. Traditional family values ​​are changing, and new problems are emerging under the influence of modern lifestyles and technological progress. This article analyzes the causes of the crisis of the family in the context of globalization, its consequences and solutions.