O‘QUVCHI VA TALABALARNING BILIM OLISHIDA SUN’IY INTELLEKTNING TA’SIRI VA UNING AFZALLIKLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada sun’iy intellektning ta’lim jarayoniga ta’siri va afzalliklari, u bilan bog‘liq muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari batafsil yoritilgan. Sun’iy intellekt texnologiyalari o‘quv jarayonini moslashtirish, samaradorlikni oshirish va o‘qituvchilarning ish yukini kamaytirishda katta ahamiyat kasb etadi. Ta’limda yangi texnologiyalarni joriy etish jarayonidagi to‘siqlar va ularning yechimlari muhokama qilinadi.