KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNI PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK QO‘LLAB-QUVVATLASH ISHLARINI TASHKIL QILISHNING MAQSAD VA VAZIFALARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqоlada Kichik maktab yoshidagi bolalarni pedagogik-psixologik qo‘llab-quvvatlash ishlarini tashkil qilishning maqsad va vazifalariga tо‘xtalib о‘tilgan.