БИОПСИЯ, ЖАРРОҲЛИК МАТЕРИАЛИ ВА ЙЎЛДОШНИНГ МОРФОЛОГИК ДИАГНОСТИКАСИ. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация: Ушбу тезисда биопсия, жарроҳлик материали ва йўлдошнинг морфологик диагностикасига оид тадқиқотлар тақдим этилган. Биопсия ва жарроҳлик материалларининг морфологик текшируви орқали турли касалликларни аниқлаш, уларнинг патогенезини тушуниш ва самарали даволаш йўлларини ишлаб чиқиш мақсад қилинади. Тадқиқотнинг асосий мақсади биопсия ва жарроҳлик материалларини текшириш орқали морфологик диагноз қўйиш ва уларнинг клиник аҳамиятини тадқиқ қилишдан иборат. Плацента касалликларининг макро ва микроскопик текширув натижаларидан ҳам фойдаланиб, касалликларнинг морфологик хусусиятларини ўрганиш бўйича мухокама олиб борилади.