"КЎП ТАРМОҚЛИ МАРКАЗИЙ ПОЛИКЛИНИКАЛАРДА ТАШКИЛ ЭТИЛГАН АЁЛЛАР ХОНАСИНИНГ ТИББИЁТДАГИ ЎРНИ" (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация: Ушбу тезисда Навбаҳор туман тиббиёт бирлашмаси кўп тармоқли марказий поликлиникасининг аёллар хонасида 2023 ва 2024 йилларда олиб борилган тиббий кўриклар, профилактика ва репродуктив саломатлик соҳасидаги тадқиқотлар натижалари баҳоланган. Тадқиқотнинг мақсади аёллар учун тиббий хизматнинг сифати ва самарадорлигини ошириш, шунингдек, аёлларнинг репродуктив саломатлигини таъминлаш бўйича амалга оширилган чора-тадбирларни таҳлил қилишдир. 2024 йилда кўрсатилган тиббий хизматлар, аёллар хоналарининг самараси, касалликларни аниқлаш ва даволаш жараёни кўрсатилган. 2023 ва 2024 йиллардаги маълумотлар солиштирилиб, аёллар саломатлигини яхшилаш учун янада самарали тадбирлар ишлаб чиқиш зарурлиги маълум бўлди.