ONA TILI DASTUR VA DARSLIKLARINING PUNKTUATSIYASIGA DOIR O‘QUV MATERIALLARI YUZASIDAN TAHLIL (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ona tili dasturlari va darsliklari uchun moʻljallangan oʻquv materiallarida tinish belgilarining ifodalanishi, tanqidiy tahlil chuqurligi, murakkabligi, amaliy qo'llanilishi va izchilligidagi kamchiliklarni, tinish belgilarining keng doirasini qamrab oluvchi, kengaytirilgan yozuv topshiriqlarida mazmunli qo‘llanilishiga e’tibor qaratuvchi va tinish belgilarini tanlash borasida tanqidiy fikrlashni takomillashtiradigan kengroq yondashuv zarurligi to'g'risida to'liq fikr yuritilgan.