MAVZU: . GRAFIK QURUVCHILAR (PLOTTERLAR) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Bu qurilma faqat ma’lum sohalarda, ya’ni chizmalar, sxemalar, tasvirlar, diagrammalarda qo‘llaniladi. Plotterlar dastur ishi natijalarining bir qismi sifatida konstruktor yoki texnologik hujjatlar bo‘lgan, 5.10-rasm. Yorug‘lik diodli printer. 90 avtomatik loyihalashtirish tizimlari dasturlari bilan birgalikda juda keng qo‘llaniladi. Arxitekturali loyihalarda ham plotterlarning tutgan o‘rni beqiyosdir