“DELPHI MUHITI HAQIDA TUSHUNCHA” (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola informatika fanida suniy intellect elementlardan foydalanish va informatikadagi yangi innovatsion texnologiyalarni tadbiq etishga qaratilgan .DELPHI MUHITI HAQIDA TUSHUNCHA