OILAVIY MUNOSABATLARDA AGRESSIV XULQ ATVORNING YUZAGA KELTIRUVCHI OMILLAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oiladagi munosabatlar va shaxslarni shakllantirish bo‘yicha asosiy ma’lumotlar berilgan. Psixologiyada oilaga individni jamiyat tomonidan sodir bo‘lishi mumkin bo‘lgan manipulyativ ta’sirotlardan himoya qilish bilan birga, uni mazkur jamiyatdagi turmush tarziga moslab, unda normal faoliyat yuritishga imkoniyat yaratadigan vositalarni beruvchi- shaxslararo interaksiyalar tizimi sifatida ta’rif berilgan.Abstract: The three articles provide basic information on the observation of family relationships and individuals. In psychology, the family is defined as a system of interpersonal interactions that protects the individual from possible manipulative influences from society, while also adapting him to the lifestyle of this society and producing products that allow him to function normally in it.Аннотация: представлена ​​основная информация о семейных отношениях и наблюдениях за отдельными людьми в трех статьях. В психологии семья определяется как система межличностных взаимодействий, которая защищает индивида от возможных манипулятивных влияний со стороны общества, а также адаптирует его к образу жизни этого общества и производит продукты, позволяющие ему нормально в нем функционировать.