NOGIRON BOLALARGA ANATOMIYA FANINI O‘QITISHDA INKLYUZIV TA’LIMNING ROLI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nogiron bolalarga anatomiya fanini o‘qitishda inklyuziv ta’limning ahamiyati o‘rganilgan. Tadqiqotlar shuni ko‘rsatadiki, bu yondashuv nogiron bolalarning bilim olish imkoniyatlarini oshiradi, ijtimoiy integratsiyani kuchaytiradi, jamoaga qo`shilish imkoniyatini oshiradi va ularda o‘z-o‘ziga bo`lgan ishonchni shakllantiradi.Аннотация: В данной статье изучается роль инклюзивного образования в преподавании анатомии детям с ограниченными возможностями. Исследования показывают, что этот подход увеличивает их возможности обучения, способствует социальной интеграции и формированию уверенности в себе.Abstract: This article explores the role of inclusive education in teaching anatomy to children with disabilities. Research shows that this approach enhances learning opportunities, promotes social integration, and fosters self-confidence among such students.