YANGI O’ZBEKISTON TARAQQIYOTNI IQTISODIY ISTIQBOLLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Respublikamizni innovatsion rivojlanishning «Harakatlar strategiyasidan taraqqiyot strategiyasi sari»tamoyili asosida «Yangi O’zbekiston strategiyasi»mohiyati, yangi O’zbekiston tushunchasi, taraqqiyot strategiyasining ustuvor yo’nalishlari hamda ularni amalga oshirishdagi istiqbolli rejalar tahlili asosida yoritib beriladi. Аннотация. В статье философски анализируется сущность кластерного подхода и его реализация как важного фактора инновационного развития.Abstract. The article philosophically analyzes the essence of the cluster approach and its implementation as an important factor in innovative development.