YANGI O’ZBEKISTONNING INNOVATSION RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Maqolada klasterli yondashuv mohiyati va ularni amalga joriy etilishi innovatsion rivojlanishning muhim omili ekanligi falsafiyАннотация. В статье философски анализируется сущность кластерного подхода и его реализация как важного фактора инновационного развития.Abstract. The article philosophically analyzes the essence of the cluster approach and its implementation as an important factor in innovative development.tahlil etilgan.