SIYOSIY TEXNOLOGIYALAR—HUKUMATNI EGALLASHDA MUHIM VOSITA (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada siyosiy texnologiyalarning tarixiy rivojlanishi, ularning zamonaviy ko‘rinishlari, qanday afzalliklar va kamchiliklarga ega ekanligi va hukumatni egallashdagi strategik muhim ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, maqola siyosiy texnologiyalardan oqilona foydalanish, ularning salbiy oqibatlarini bartaraf etish bo‘yicha takliflar ham beradi. Ushbu maqola bu masalani qiyosiy-siyosiy tahlil, kontent tahlil, SWOT va PESTLE usullari yordamida o‘rganadi va buning uchun turli mamlakatlarning tajribalari, bir qancha ilmiy manbalar, jurnallar hamda o‘z navbatida, elektron resurslardan ham foydalanildi. Asosiy maqsad siyosiy texnologiyalarning hukumatni egallash jarayonidagi rolini har tomonlama yoritish va mazkur sohadagi kelajakdagi tadqiqotlar ham uchun asos yaratish sanaladi.