EKOLOGIYA BUZILISHINING INSON SALOMATLIGIGA TA’SIRI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Maqolada ekologiya, tabiat tushunchasi, u buzilishining inson salomatligiga ko`rsatadigan ta`siri, bugungi kundagi statistik ko`rsatkichlar, olib borilayotgan ishlar, rejalar xususida so`z boradi.