ELEKTRON TIJORATNI RIVOJLANTIRISHNING SAMARALI USULLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada elektron tijoratni rivojlantirishning samarali usullari tahlil qilinadi. Zamonaviy raqamli iqtisodiyot sharoitida elektron tijorat global va mahalliy bozorlarning muhim tarkibiy qismi bo‘lib, uning rivojlanishi tadbirkorlik subyektlari uchun yangi imkoniyatlar yaratadi. Maqolada elektron tijoratning asosiy afzalliklari, biznes jarayonlarini avtomatlashtirish, to‘lov tizimlarini takomillashtirish, raqamli marketing strategiyalaridan foydalanish, logistika va yetkazib berish tizimini optimallashtirish hamda mijozlar ishonchini oshirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, elektron tijoratni rivojlantirishda davlat siyosati va zamonaviy texnologiyalarning ahamiyati ham yoritiladi.