XORAZM VOHASI ANTIK DAVRINING ARXEOLOGIK JIHATDAN O'RGANILISHI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqola Xorazm vohasining antik davr mil.avv IV-milodiy IV asrlar tarixiga bag'ishlangan bo'lib, voha antik davrini 1990-yillargacha va mustaqillik davrida o'rgangan olimlar faoliyati, ular yozgan asarlar, shuningdek, Xorazm vohasining mazkur davrdagi shaharsozlik va me'morchilik, ijtimoiy-iqtisodiy munosabatlar haqida ham ma'lumotlar beriladi.