QANDLI DIABET KASALLIGIDA BEMORLARNI OYOQLARINI PARVARISH QILISH. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Qandli diabet kasalligida bemorlarni oyoqlarini parvarish qilish” haqida  aytib o'tilgan va muallif tomonidan muhim tavsiyalar berilgan.