IPAKCHILIKNI XALQ XO’JALIGIDAGI AHAMIYATI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqola  o’quv amaliyoti kasb- hunar  maktabining   o’quvchilariga mo’ljallangan. uslubiy ishlanmasi  TTS-tarmoq ta’lim standarti  talablaridan kelib chiqqan holda tayyorlanadi.kadrlar tayyorlash barcha bosqichlarida uning samaradorligini oshirish  o’quv amaliyotiga oid bilimlarining salmog’iga bog’liq.Shu sababli   o’quvchilarning ushbu amaliyotdan egallashi lozim bo’lgan ko’nikma va malakalarini shakllantirishga asosiy e’tibor qaratilgan.