MAVZU: INFORMATIKA FANIDA VIRTUAL TAʼLIM TEXNOLOGIYALARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA .Maqolada maktab o‘quvchilariga informatika fanini virtual taʼlim texnologiyalari va ularni imkoniyatlaridan foydalanib o‘qitish haqida so‘z yuritiladi. Maqola mavzusini yoritib berish maqsadida xorijlik tadqiqotchi olimlar tomonidan olib borilgan ilmiy izlanishlardan foydalanildi. Maqolaning asosiy obyekti sifatida virtual texnologiyalar va ijtimoiy tarmoqlar tushunchasiga ham urg‘u berilgan.