O’QUVCHILAR MUVAFFAQIYATIDA OTA-ONALARNING ISHTIROKI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o’quvchilar muvaffaqiyatga erishishda ota-onalarning ro’li qanchalik muhimligi, ota-onaning farzandga qay darajada ta’siri qilishi haqida ma’lumotlar keng yoritiladi. Maqolada ota-onalarning bolalar ta’limida faol ishtiroki, ularning qo‘llab-quvvatlashi va tarbiyaviy yondashuvlariga qanday hissa qo‘shishi yoritiladi. Shuningdek, ota-onalarning farzandlari bilan muloqoti va ularga nisbatan ko‘rsatgan e’tiborining ahamiyati ta’kidlangan.Annotation: This article extensively highlights the importance of parental involvement in children's success and the extent of their influence on their child's development. It discusses the active participation of parents in their children's education, their support, and how their upbringing approaches contribute to this process. Additionally, the article emphasizes the significance of parent-child communication and the attention parents provide to their children.Аннотация: В данной статье подробно рассматривается, насколько важна роль родителей в достижении успеха учащихся и в какой степени влияние родителей сказывается на развитии ребенка. В статье обсуждается активное участие родителей в образовании детей, их поддержка и вклад в процесс воспитательного подхода. Кроме того, подчеркивается значение общения между родителями и детьми, а также внимание, которое родители уделяют своим детям.