DAVOLASH PRAFILAKTIKA MUASSASALARINING ASOSIY TURLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada davolash prafilaktika muassasalarining asosiy turlari  haqida aytib o'tilgan va muallif tomonidan muhim tavsiyalar berilganAnnotation: this article mentions the main types of treatment praphylactic institutions and provides important recommendations by the author. .