MULTIMEDIA VOSITALARI VA ULARDAN TA’LIM TIZIMIDA FOYDALANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim tizimida multimedia vositalari va ulardan foydalanish haqida so’z boradi. Pedagogik vositalardan iSpring Suite dasturi haqida alohida e’tibor qaratilsa tizimda yutuqlarga erishilishi yuzasidan to’xtalib o’tilgan.