3D STUDIO MAX DASTURI HAQIDA UMUMIY TUSHUNCHALAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Mazkur maqolada 3D Studio MAX dasturi va ulardan foydalanish haqida so’z boradi. Pedagogik vositalardan 3D Studio MAX  dasturida fazoda jismlarning xarakari va animatsiylar yaratish  yuzasidan to’xtalib o’tilgan.