GAZNI DASTLABKI TAYYORLASH QURILMALARINI RAQAMLASHTIRISH TURLARI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada gazni dastlabki tayyorlash qurilmalarini raqamlashtirish texnologiyalarining turlari va ularning afzalliklari batafsil ko'rib chiqiladi. Ma'lumotlarni yig'ish va monitoring qilish tizimlaridan boshlab, raqamlashtirish texnologiyasi, bulutli texnologiyalar va avtomatlashtirilgan jarayonlargacha bo'lgan texnologik yangiliklarning har biri tavsiflangan. Raqamlashtirish jarayonlari orqali jarayonlarni optimallashtirish, xavfsizlikni oshirish va samaradorlikni ta'minlash imkoniyatlari tahlil etilgan.