HARBIY XIZMATCHILARNI AXLOQIY-RUHIY RIVOJLANTIRISH OMILLARINING PSIXOLOGIK TAHLILI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Urushda g‘alabaga erishish harbiy, iqtisodiy va ma’naviy-siyosiy omillarga bog‘liq bo‘ladi. Urushni muvaffaqiyatli olib borish uchun uni jangovar texnika va qurollar, yaxshi tayyorgarlik ko‘rgan qo‘shin, yuksak malakali ofitserlar va boshqa narsalar bilan ta’minlash zarurAnotation: Victory in war depends on military, economic, and spiritual-political factors. To wage war successfully, it is necessary to provide it with combat equipment and weapons, a well-trained army, highly qualified officers, and other things.Аннотация: Победа в войне зависит от военных, экономических и духовно-политических факторов. Для успешного ведения войны необходимо обеспечить ее боевой техникой и оружием, хорошо обученной армией, высококвалифицированными офицерами и т. д.