ISPAN TILIDAGI FRAZEOLOGIZMLAR VA ULARNING SEMANTIK XUSUSIYATI HAMDA TAHLILI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zbek va ispan tili frazeologik birliklarining o‘zaro bir-biriga bog‘liqligi va farqi, ularni tarjima qilish shakllari qiyosiy jihatdan o‘rganilgan.Abstract: This article comparatively studies the interrelation and differences between phraseological units of the Uzbek and Spanish languages, as well as their translation forms.