TRANSORMATSIYA USULLARINI TAHLIL QILISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Kiyimda qo‘llaniladigan transformatsiya usullsrni tahlil qilish. Bugungi kunga mos usularini o‘rganish.